CLUBS DE LECTURA

dilluns, 21 de setembre del 2009

TORNADA AL COLE

Hola nens i nenes!!!

Veritat que no sabeu qui ha sigut l´estrella de la Biblioteca aquest estiu??
Sí, sí, sí. Ho heu endevintat. L´estrella d´aquest estiu ha sigut en Gerònim Stilton!!! El super ratolí periodista. Han sigut els llibres més llegits de tota la biblio. Juntament amb els de la seva germana, la Tea i els llibres de les olors. Ecsss!!!! n´hi ha de dolentíssimes!!!!

A partir d´aquesta setmana començarem l´hora del conte. Ja sabeu, cada tarda a partir de les 6 h. podeu escoltar els contes i fer-vos la cole de les fitxes. Ah! i amb la maleta "Avui l´explico jo" pots emportar-te 3 contes a casa, preparar-ne un de ben xulo i explicar-lo tu mateix amb el barret màgic explicacontes.

Ens veiem per aquí, esteu atents a totes les activitats que anirem realitzant durant tot el curs.

Benvinguts a la Biblioteca!!!!!

4 comentaris:

Nassera Laghzaoui ha dit...

Hola sóc la Nassira jo m´he llegit tots els llibres del Gironimo Stilton.
M'agradaria llegir uns altres llibres de Gironimo Silton.
El llibre que m'agradat molt és el que fa olor que es aquest: "Retorn al Regne de la Fantasia".

ERIK ha dit...

Hola sóc l´Erik. Jo ja m´he llegit tots els llibres de Geronimo Stilton. El millor llibre que m´ha agradat més ha sigut el "Tercer viatge al món de la Fantasia".Us recomano tots els llibres de olors i perfums.

Tamara ha dit...

La tornada al cole va ser una mica aburrida, en aquells temps ningu em parlava la unica que em parlava era la senyoreta.

Tamara ha dit...

La tornada al cole va ser una mica aburrida, en aquells temps ningu em parlava la unica que em parlava era la senyoreta.