CLUBS DE LECTURA

dimarts, 7 de juny del 2011

APROFITA L´ESTIU I LLEGEIX!


Sí, sí, sí, ja sé que a molts de vosaltres no us agrada llegir, però això és només perquè no heu trobat el llibre que despertarà per sempre més la febre de les paraules. De fet, us aviso, llegir enganxa. Quan més llegeixes més t´agrada i més vols fer-ho.

Una de les coses boniques de llegir és poder explicar de què tractava el llibre que t´ha robat el cor. I no em diguis que no queda xulo recomanar llibres a algú? Uffff, ja veus!

A la Biblioteca trobaràs llibres de tota mena. Llibres per aprendre, llibres per fer màgia, llibres per partir-se de riure, llibres per somiar, llibres per emocionar-se, llibres per flipar...

Què més vols?

Et convido a que comentis els llibres que vagis llegint, així potser també els llegirem nosaltres!

5 comentaris:

Soukayna ha dit...

NO FOTIS MARTA de Mercè Anguera.

És un llibre fantastic i a la vegada t'ensenya coses que tens que fer.La Marta era una nena que volia anar de viatje a la Xina per agafar una manderina peró al final ho va aconseguir.

halima ha dit...

HEM NEDAT A L´ESTANY EN LLUNA PLENA de Raimon Esplugafreda.

Aquest llibre m'ha gradat, es tracta d'una noia francesa i d'un noi català que s'enamoran i despres agafen molts problemes i viatjaran molt i despres els toca separar-se.

olivia ha dit...

DELICIOSA!de Helen Cooper

És precios!!!
Es tracta d'un anec que vol sopa de carabasa peró no hi ha carabasa
primer fa sopa de peix però no li va agradar,van fer una sopa de bolets no li va agradar,van fer una de remolatxa i tampoc al final van fer una de verdures i li va agradar moltíssim

Jordi ha dit...

EL PRINCEP DE LA BOIRA de Carlos Ruíz Zafón

Es un llibre de misteri que parla de un personatge molt dolent que concedeix desitjos a canvi de las animes.

Biblioteca Joan Miró ha dit...

Jo m´he llegit:
TIEMPO ENTRE COSTURAS, L'ENIGMA TEMPLARI, HISTÒRIES D´AMOR I DE GUERRA, LA GRAMÀTICA DE L´AMOR i algún més que caurà =:)

Petonets lectors amb sabor fantasia!

Judit