Pàgines

divendres, 29 de juny de 2018

ESTIUS LECTORS


Aquest estiu us oferim dues possiblilitats de lectura. La primera és


A partir del 18 de juny i fins al 9 de setembre, fins a 1.000 joves d’entre 10 i 16 anys podran participar en el concurs Llegir té premi

 Aquest concurs té per objectiu fomentar la lectura entre els membres d’aquest col·lectiu aprofitant la finalització del curs escolar i l’inici de les vacances.  

 Els joves participants en aquest concurs s’organitzaran en dues categories, de 10 a 12 anys i de 13 a 16 anys. 

Un cop registrats a Llegir té premi, els joves podran seleccionar les lectures que desitgin fer entre més de 250 títols en català, castellà i anglès. També hi ha títols de lectura fàcil. 

Tots els títols seleccionats es troben disponibles en suport paper en alguna de les més de 400 biblioteques públiques de Catalunya i, algunes d’elles, a la biblioteca digital eBiblioCat per a qui prefereixi llegir des de l’ordinador o dispositiu mòbil.

Un cop llegida l’obra seleccionada i per potenciar la comprensió lectora, els participants hauran de respondre una sèrie de preguntes sobre el títol triat, cada pregunta correcta genera uns punts, com més títols llegits i respostes encertades, més punts s’acumulen.

Els primers cinc guanyadors d’ambdues categories rebran els següents premis:
  • Primer guanyador: iPad mini
  • Segon i tercer guanyador: un rellotge intel·ligent (smartwatch)
  • Quart i cinquè guanyador: lot de llibres

Ah, i també pots jugar a vestir i personalitzar el teu àvatar. Amb els punts, li pots comprar armadures, mascotes, accesoris... 

La segona opció:  


Escull un dels paquets que us hem preparat. Veuràs que cadascun d'ells està identificat amb una etiqueta on hi consta l'edat recomanada i el gomet corresponent:

BLAU  per a lectors/es de 3 a 6 anys

 VERMELL per a lectors/es de 7 a 10 anys i

 VERD per a lectors/es de 11 a 13 anys.


Què hi ha dins?

Ho hauràs de descobrir tu. Ja tardes en venir a buscar el teu!