CLUBS DE LECTURA

dijous, 29 de novembre del 2018

TENIM DOS GUANYADORS!



Des del 18 de juny i fins al 9 de setembre, 700 joves d’entre 10 i 16 anys, usuaris de 168 biblioteques públiques de Catalunya, van participat en el concurs Llegir té premi
 Aquest concurs té per objectiu fomentar la lectura entre els membres d’aquest col·lectiu aprofitant la finalització del curs escolar i l’inici de les vacances.
 El concurs es va realitzar a través del portal educatiu Legiland

 Els joves participants en aquest concurs es van organitzar en dues categories, de 10 a 12 anys i de 13 a 16 anys. 

Un cop registrats a Llegir té premi, els joves van poder seleccionar les lectures entre més de 250 títols en català, castellà i anglès. També hi havia títols de lectura fàcil. 

Tots els títols seleccionats es troben disponibles en suport paper en alguna de les més de 400 biblioteques públiques de Catalunya i, algunes d’elles, a la biblioteca digital eBiblioCat per a qui prefereixi llegir des de l’ordinador o dispositiu mòbil.

Un cop llegida l’obra seleccionada i per potenciar la comprensió lectora, els participants havien de respondre una sèrie de preguntes sobre el títol triat, cada pregunta correcta genera uns punts, com més títols llegits i respostes encertades, més punts s’acumulen.

A la nostra Biblioteca vam tenir dos lectors premiats!

En la categoria 10-12 anys: Guillem Toda
En la categoria 13-16 anys: Mohamed Lekraa

A la imatge podem veure el moment de la entrega de premis acompanyats de la regidora de Cultura, Núria Esquius i molts dels seus companys i companyes que els van voler felicitar!