CLUBS DE LECTURA

dilluns, 5 de juliol del 2021

UN ESTIU DE CONTE!

 
A l'estiu tenim més temps per a tot. Els dies són més llargs, tenim vacances de l'escola, i una gran oferta d'activitats lúdiques. I dins de tot aquest temps, hem de fer un raconet per la lectura.
 
Ja sabeu que llegir ens ensenya moltes i moltes coses i és com un escut de poder per a poder aprendren moltes més i de forma ràpida. 
 
A vegades, fa una mica de mandreta posar-te a llegir un llibre si té moltes pàgines o si no t'agrada massa llegir. Per això hem fet una selecció de llibres que de ben segur t'agradarà. Quins són et preguntaràs...
 
Doncs són RECULLS DE CONTES!
 
Els contes no són només per les nenes i els nens petits. Els contes són també per les persones grans. Els contes expliquen moltes coses amb poques paraules.
 
I et preguntaràs, com pot ser això? Doncs és fàcil. Els contes, deixen que siguis tu, el lector o la lectora, qui s'imagini com són els llocs, les coses i els personatges que hi surten.
 
A més, cada conte amaga un misteri. Alguna cosa per aprendre, per resoldre o per a fer-nos reflexionar.
 
Els contes són molt diferents, depenent de l'origen que tenen. I et permeten descobrir el caràcter i les costums de cada lloc.
 
A més, els contes són fàcils de llegir. Comences i acabes al mateix moment. I els pots llegir a qualsevol lloc, sota el parasol, al despertar-te al matí quan tothom encara dorm, o bé, a l'anar a dormir.
 
M'encanten els contes!!!
 
I a tu?