CLUBS DE LECTURA

dimarts, 8 de novembre del 2022

LABORATORI D'ELIXIRS EMOCIONALS


EL LABORATORI D'ELIXIRS EMOCIONALS, va ser una experiència molt bonica. D'entrada, tot el decorat era molt bonic, amb les peixeres, pots de colorets, la cuineta i el material que acompanya el taller. Tot anava en unes caixes precioses de fusta.


Després de mirar els contes, explicar alguna història i compartir emocions amb els nens i nenes, com ara de què tenen por, què els fa feliços, com interpretar el llenguatge facial, vam passar a escollir quins eren els ingredients que necessitaven per a fer el seu elixir personalitzat.


Poc a poc i amb la cura d'una investigació professional, personal i individualitzada, ampolla i pipeta en mà,  van escollir els seus ingredients!


La cosa ja anava en marxa!


Ara tocava activar l'elixir per tal de que fes l'efecte necessari per a cada persona. Amb la cassola a punt per anar a la cuineta, poquet a poquet cadascú va posar unes gotes del seu elixir a dins...


La veritat es que estem molt contents de la participació de les famílies que hi van venir. Es van omplir totes les places ofertades i la valoració de l'activitat per part dels pares i mares va ser excel.lent. 

Per aquest motiu, estarem a l'aguait per tornar a repetir aquests laboratoris amb temàtiques diferents i poder-los compartir amb tots vosaltres!