Pàgines

dimarts, 8 de novembre de 2022

NOUS CLUBS DE LECTURA!

 Tal i com us vam anunciar, ja tenim els CLUBS DE LECTURA EN MARXA!

La lectura és una de les activitats més completes per el nostre cervell i perla nostra vida. Per això era una prioritat tenir CLUBS DE LECTURA infantils, per encomanar la passió per aquesta activitat, tot descobrint noves històries per a lectors i lectores novells.

El Club de la BIBLIOTECA JOAN MIRÓ  es farà els dimarts a la tarda a les 6.

Els Clubs de la BIBLIOTECA MIRAMAR es faran els divendres a la tarda, un a les 5 i l'altre a les 6, ja que s'han dividit per franges d'edat. 

Esperem que us uniu a l'aventura!

6 comentaris:

Judit ha dit...

En el cas de que no pugueu assistir a la trobada però vulgueu fer un comentari del llibre, ho podeu fer per aquí mateix.
Com ho farem?
Primer que tot, posarem el títol del llibre que hem llegit, i després direm què ens ha semblat o si tenim algun dubte, o quina nota li posaríem en una escala de l'1 al 10.
Quan haguem acabat, escollim la modalitat de NOM/URL , escrivim el nostre nom o nick escollit i publiquem!

Agnès Toda i Bonet ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Otger Toda ha dit...

VALI, la valenta: La Vali és molt coratjosa i molt amiga dels amics que va fent pel camí; els protegeix i els transmet la seva força. També és molt creativa i aconsegueix fer realitat els seus propòsits. Podem aprendre'n molt, d'ella. Nota: 9.

Judit ha dit...

M'alegro molt que t'hagi agradat la història Otger! A més és una proposta solidària i això encara ens agrada més!
Espero q el proper també t'agradi tant!

Otger Toda ha dit...

Casos cèlebres del detectiu: John Chatterton: És molt divertit perquè el dectectiu John Chatterton és molt intel·ligent i els seus casos són molt xulos i estrafolaris.

Otger Toda ha dit...

El petit home llop: Aquesta història és molt divertida, sobretot perquè va d'un nen que després de ser mossegat per un llop es comença a transformar en home llop i més que res m'ha agradat que per intentar solucionar el problema que es transforma a les nits en un home llop agafen llibres de la biblioteca sobre homes llop. D'aquesta manera es demostra que a les biblioteques hi podem trobar informació que ens ajudi a resoldre problemes de les nostres vides.