CLUBS DE LECTURA

dimarts, 8 de novembre del 2022

NOUS CLUBS DE LECTURA!

 Tal i com us vam anunciar, ja tenim els CLUBS DE LECTURA EN MARXA!

La lectura és una de les activitats més completes per el nostre cervell i perla nostra vida. Per això era una prioritat tenir CLUBS DE LECTURA infantils, per encomanar la passió per aquesta activitat, tot descobrint noves històries per a lectors i lectores novells.

El Club de la BIBLIOTECA JOAN MIRÓ  es farà els dimarts a la tarda a les 6.

Els Clubs de la BIBLIOTECA MIRAMAR es faran els divendres a la tarda, un a les 5 i l'altre a les 6, ja que s'han dividit per franges d'edat. 





Esperem que us uniu a l'aventura!

8 comentaris:

Judit ha dit...

En el cas de que no pugueu assistir a la trobada però vulgueu fer un comentari del llibre, ho podeu fer per aquí mateix.
Com ho farem?
Primer que tot, posarem el títol del llibre que hem llegit, i després direm què ens ha semblat o si tenim algun dubte, o quina nota li posaríem en una escala de l'1 al 10.
Quan haguem acabat, escollim la modalitat de NOM/URL , escrivim el nostre nom o nick escollit i publiquem!

Agnès Toda i Bonet ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Otger Toda ha dit...

VALI, la valenta: La Vali és molt coratjosa i molt amiga dels amics que va fent pel camí; els protegeix i els transmet la seva força. També és molt creativa i aconsegueix fer realitat els seus propòsits. Podem aprendre'n molt, d'ella. Nota: 9.

Judit ha dit...

M'alegro molt que t'hagi agradat la història Otger! A més és una proposta solidària i això encara ens agrada més!
Espero q el proper també t'agradi tant!

Otger Toda ha dit...

Casos cèlebres del detectiu: John Chatterton: És molt divertit perquè el dectectiu John Chatterton és molt intel·ligent i els seus casos són molt xulos i estrafolaris.

Otger Toda ha dit...

El petit home llop: Aquesta història és molt divertida, sobretot perquè va d'un nen que després de ser mossegat per un llop es comença a transformar en home llop i més que res m'ha agradat que per intentar solucionar el problema que es transforma a les nits en un home llop agafen llibres de la biblioteca sobre homes llop. D'aquesta manera es demostra que a les biblioteques hi podem trobar informació que ens ajudi a resoldre problemes de les nostres vides.

Otger Toda ha dit...

Abril és nom de primavera: Aquest llibre és molt emotiu. Quan s'acaba un capítol tens moltes ganes de passar al següent. I hi ha tot tipus d'emocions. A més, és molt fàcil que et posis en la pell de l'Abril i del seu germà, perquè els pares són així de pesats i a nosaltres ens poden passar coses similars. D'altra banda, està molt bé que qui parli en el llibre sigui l'Abril perquè fa servir un llenguatge bastant juvenil. També m'ha fet molta gràcia que jo tinc un amic polonès que sap català perquè és fill d'un català que viu a Poznan. En fi, que m'ha agradat molt; si no us l'heu llegit, feu-ho!!

Rateta de Biblioteca ha dit...

Benvolgut Otger, moltes gràcies pels teus comentaris. Aquest hivern no ens hem vist, però ja veig que vas llegint els llibres dels Club i que et van agradant prou. S'ha intentat que fos un programa variat per mostrar diferents tipus de lectures.
Espero que aquest estiu ens poguem veure algun dia!
A veure si canvio el disseny del blog per a fer les entrades més accesibles i visible!
Una abraçada i bon final de curs!