CLUBS DE LECTURA

dimarts, 28 de febrer del 2023

MARÇ, DONES, CONTES I PRIMAVERA!

 

Aquí teniu la programació dels dimecres de CONTES I MÉS CONTES del mes de març de la Biblioteca Joan Miró.


 I si voleu descobrir qui va ser Frida Kahlo us ho explicarem amb el Kamishibai de la Biblioteca Miramar. Una dona valenta que malgrat totes les dificultats es va fer un lloc al món!

I per a començar a calentar motors pel dia 8 de març, a la Biblioteca Joan Miró tenim una sessió de contes molt especial. Hi vindreu a que sí?


 


I quin millor dia per explicar la vida de Frida Kahlo que el dia 8 de març? Doncs si voleu descobrir qui va ser aquesta dona valenta, us ho explicarem amb el Kamishibai, que sabem que us encanta!


 I per continuar reivindicant la igualtat d'oportunitats i tenir-ho ben clar, a la Biblioteca Miramar tindrem aquesta sessió tan xula!


 Al dia 14 a la Biblioteca Joan Miró tindrem  la trobada del club de lectura jove I amb un llibre que de ben segur no els serà indiferent.


 Que us pensàveu que ens havíem descuidat dels CONTES I MÉS CONTES de la Biblioteca Miramar? Doncs no, aquí teniu els que us explicarem aquest mes!


 I al divendres 24 hi haurà els Clubs infantils de la Biblioteca Miramar per a parlar de les seves lectures. Com ens agrada parlar de llibres!!!

Esperem que gaudiu de totes les activitats que us anem proposant i ens hi acompanyeu sempre que us vingui de gust!