CLUBS DE LECTURA

divendres, 3 de febrer del 2023

PEL FEBRER CONTES, CANDELES I DISFRESSES Contes i més contes és l'activitat que més disfrutem a les Biblioteques. Veure les caretes de tots aquells nens i nenes que gaudeixen de la fantasia dels contes és tot un privilegi.

Cada dimecres, a la Bibliblioteca Joan Miró i cada dijous a la Biblioteca Miramar, hi ha contes i més contes per a tothom.

Aquest any, tenim unes carpetes on guardem totes les fitxes que anem fent, perquè a final de curs, ens farem un àlbum ben bonic com si fos una bibliografia de tot l'any lector!
Aquest any, hem engegat també Clubs de lectura pels nois i noies de tercer a sisè de primària. Val a dir que de moment l'experiència es prou bona.

Les trobades són interessants. Procurem que els llibres a llegir siguin ben diversos i d'aquesta manera, poder oferir un bon ventall de possibilitats de diferents tipus de lectura.

         

Ah, i quina festa és la reina del mes de febrer? Doncs CARNAVAL!!!!!  Clar que sí. Per això us hem preparat un taller ben xuli. Recordeu-vos de portar tisores!


Això serà el dimecres dia 15 a la Biblioteca Joan Miró 
i al dijous dia 16 a la Biblioteca Miramar