CLUBS DE LECTURA

dimarts, 6 de juny del 2023

GUANYEM UN ESTIU LECTOR

 Guanyem un estiu lector és una campanya promoguda des del Programa LECXIT de la Fundació Bofill  per a incentivar la lectura en temps de vacances, dirigida a infants de 3er, 4rt, 5è i 6è de primària i amb especial èmfasi per aquells que a l’estiu no disposen d’activitats que estimulin els seus aprenentatges.

A Catalunya un 13,2% dels nostres infants finalitzen la primària amb un nivell baix de comprensió lectora. Aquest problema s’agreuja encara més en els períodes llargs sense escola. Molts dels infants que tenen dificultats de comprensió coincideixen amb aquells que tenen pocs hàbits lectors i, per tant, amb aquells que a l’estiu llegeixen poc o gens perquè la seva relació amb el llibre es dóna només al centre educatiu.
 
Per això us convidem a passar a recollir el vostre kit lector i d'aquesta manera, fer un raconet per la lectura aquest estiu.
A l'any passat, va ser un èxit, i hi va haver molts participants, per això enguany, també us convidem a participar-hi. 
A sota us deixem, el calendari de trobades que tindrem. Som conscients que potser n'hi haurà alguna que no podreu venir perquè estareu de vacances, de viatge o de colònies, però no importa, segur que podreu venir a alguna d'elles i ensenyar-nos que esteu llegint!