CLUBS DE LECTURA

dimarts, 6 de juny del 2023

MAIG DE DIES LLARGS I CAMPS PLENS DE FLORS


 Contes i més contes pels nens i nenes de la Biblioteca Joan Miró i la Biblioteca  Miramar. Les carpetes que vam donar a començament de curs ja estan ben plenes. Quin goig que fan!

 


 I segueixen els Clubs de Lectura infantils a tota màquina. Ens encanta tenir aquests joves lectors i lectores!


I ja tenim aquí el nou llibre de les autores locals, Judit Robert i Cristina Rom, que ens faran una presentació en exclusiva per a ensenyar-nos el seu nou conte. Maquetat per Núria Muñoz i editat per Ganzell edicions. Enhorabona noies!!!



Aquesta vegada el CLI  de la Biblioteca Miramar ha optat per a fer una sessió lliure i que siguin els lectors i lectores, qui esculleixin les seves lectures.


Al CLI de la Bibliblioteca Joan Miró s'ha llegit una nova aventura de Sans & Montañà que parla de cartes. Cartes? Què són les cartes? Per això hem decidit fer una mena d'amic invisible, on cadascú de nosaltres escriurà una carta a algú del Club, però sense saber a qui li tocarà. Tornem a escriure cartes!


I acabem el més amb una activitat de luxe. LA SUPERNIT A LES BIBLIOTEQUES!

Aquesta vegada anirem d'excursió amb el Titó i els seus amics. Qui s'anima???

1 comentari:

Otger ha dit...

En Benjamí i la bústia que escopia les cartes: Ha estat una lectura molt divertida. M'ha agradat que fos una història d'espies perquè fa que sigui la trama sigui més emocionant. A més, el fet que hi hagués coses inesperades el feia molt més intrigant. Els escriptors en saben molt, d'escriure, i per això devien guanyar el premi Guillem Cifre de Colonya 2016!