CLUBS DE LECTURA

dimarts, 6 de juny del 2023

JUNY, COMENCEN LES VACANCES!!!

 Ja s'acaba el curs! Segur que tothom teniu moltes ganes de vacances, però encara falta un últim esforç. A la biblio us hem preparat això:

Última sessió de conte amb el preciós Elmer! Aquest elefantet de colors que ens ha robat el cor amb les seves històries dolces i boniques.


 Última sessió dels CLI de la Biblioteca Miramar. Esperem que les lectures us hagin aportat esperiències enriquidores i que les hagueu gaudit d'allà més.


 Última sessió del CLI de la Biblioteca Joan Miró, amb un còmic que els hi encanta, perquè tothom pregunta per la segona, tercera, quarta aventura!


 Últimes sessions del Club Petit. Dimecres dia 7  penúltim conte de la temporada, preparació de les fitxes i elaboració dels àlbums que hi haurà a l'exposició durant una setmana. Dia 14 de juny, conte conjunt que explicarem entre totes i tots. El clàssic americà, ANEM A CAÇAR UN ÓS. Festa de disfresses de personatges dels contes i recollida dels àlbums!

Guanyem un estiu lector

És una activitat que tindrà lloc durant tot l'estiu.

A partir del 5 de juny, totes aquelles persones de 3er, 4rt, 5è i 6è que vulguin participar, podran passar a buscar el seu carnet de viatge i els hi explicarem en què consisteix.

Fes un raconet per la lectura aquest estiu, de ben segur que valdrà la pena!